Leilighetene

Leilighetene på His Terrasse er utformet med kvalitet, komfort og funksjonalitet i tankene. 

Alle enhetene vil få en tidsriktig og moderne utforming. Bygget blir oppført i en kombinasjon av tre og betong, og det er lagt vekt på store vindusflater som vil maksimere lysforholdene og utsikten.

Leilighetene får energiforsyning fra energibrønner, det vil si jordvarme. Sammen med varmepumpeløsninger vil dette gi en god og energisparende funksjon for boligene. 

Leilighetene i 1. etasje får terrasser på bakkeplan i tillegg til en liten hage med blomsterbed. Toppleilighetene får takterrasser på inntil 30 kvadratmeter. Leilighetene fra 2. etasje får romslige balkonger med glassrekkverk, og noen av endeleilighetene får to balkonger.

Farger

Farger kan fremkalle forskjellige følelser og inntrykk, og ha stor påvirkningsevne på både energi og humør. Fargene i et rom kan være avgjørende for en god atmosfære og romfølelse.

 Én farge kan ikke dekke alles behov. Derfor kan du velge mellom 4 forskjellige farger (1 farge per leilighet) – helt uten pristillegg. Du kan selvfølgelig velge hvilken farge som helst, mot et tillegg i pris.

Kjøkken

Kjøkkenet er for mange hjemmets viktigste rom, og et samlingspunkt for familien – med hygge i fokus. Leilighetene i His Terrasse vil bli utstyr med et lekkert kjøkken fra Strai – type Geiranger i hvit utførelse. Dette er en velkjent og tidløs modell. Fyllingsdørene har slett overflate og rette kanter som gir deg et klassisk kjøkken med en ren og minimalistisk estetikk. 

Kjøkkenet får benkeplate i laminat utførelse og integrerte hvitevarer bestående av induksjonstopp, innbyggingsovn med selvrens, oppvaskmaskin samt kombiskap kjøl/frys.

Uteområder med trivsel i fokus

Det er viktig å trives – både inne og ute. Derfor har vi lagt stor vekt på uteområder og grøntarealer i form av plener, beplantning og felles kjøkkenhage/urtehage.

Fellesskap og samhold er viktig. På His Terrasse har vi lagt til rette for at beboerne skal kunne samles, og det vil etableres felles møteplasser både foran og bak bygget. Drikk morgenkaffen på en av benkene ved inngangspartiet, eller spis middag med naboene i den koselige og litt avskjermede pergolaen.

Mulighetene er mange for de som trenger å få utløp for litt energi – både for liten og stor. Det blir en fin lekeplass der barn eller barnebarn kan leke, i tillegg til kinetiske treningsapparater som passer alle.

Det vil også bli etablert et felles uteområde i bakkant av bygget med både lavvo og grillplass. Herfra vil man kunne gå rett ut i skogen fra 5. etasje, og følge stier videre opp til et flott utsiktspunkt på fjellet Solåsen. Her kan du virkelig komme deg fra sofa til natur på 1-2-3!